The project consist of three floors expansion building and facade brass coating.

DEF / Residential building expansion / San Donà di Piave

  • Architecture
  • 2007
  • Italy
  • <10.000 m³
2008.06.04

The refurbishment for existing building consist of three floors expansion and facade brass coating.

 

Diagrams

Brass coating system

Main street views

Model study

Main elevation

Brass coating facade detail

Current status

 

Programs / Residential building expansion

Location / San Donà di Piave / Venice / Italy

Clients / Nextar s.r.l.

Design Team / Ruggero Baldasso / Riccardo Bandera / Andrea De Faveri  / Mauro Cusin / Marco Dal Toso

Structural engeniring / Stefano Piovesan

Floor area / 280 m2

Volume / 2.240 m3

Cost / 900.000 euro

|

Identity by milkxhake & Website by gardens&co.